085 - 580 41 10

Letselschade advocaat nodig in Zevenaar?

Verkeersongeval in Zevenaar

Een verkeersongeval kan heel emotioneel en traumatisch zijn. Directe hulp is daarom op zijn plaats. U heeft zelf een ingrijpende gebeurtenis te verwerken en dan is het prettig als een letselschadespecialist de overige (praktische) zaken bij u uit handen neemt. Er moet namelijk veel geregeld worden. Uw letselschade advocaat uit Zevenaar is onder andere gespecialiseerd in het verlenen van juridische hulp bij een aanrijding. Janse Advocaten weet precies wat de procedure is, wat er gedaan moet worden om het voor u makkelijker en draaglijker te maken en heeft jarenlange ervaring met schadezaken in Zevenaar en in de omgeving van Zevenaar.

Gevolgen van uw verkeersongeval berekenen

Het is vaak ingewikkeld om te bepalen hoe hoog de uiteindelijke schadevergoeding moet zijn. Verschillende zaken worden hierbij meegenomen. Allereerst natuurlijk de materiële schade, zoals schade aan voertuigen, kleding, goederen en schade door verlies van arbeidsvermogen. Blijvend letsel na een ongeval weegt bijvoorbeeld zwaar. Daarnaast wordt ook de immateriële schade beoordeeld. Dit is een vergoeding voor het leed dat veroorzaakt is: voor de pijn, het ongemak en de hinder van het letsel opgelopen door een verkeersongeval. Denk bijvoorbeeld aan blijvende littekens en een lange duur van het genezingsproces.

Heeft u in Zevenaar letselschade opgelopen bij een verkeersongeval? En heeft u hier dringend hulp bij nodig? Vraag dan een gratis vrijblijvend gesprek aan bij uw specialist uit Zevenaar.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Aerdt, Babberich, Beek, Didam, Duiven, Groessen, Herwen, Lobith, Loerbeek, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer.

Hoofdvestiging