085 - 580 41 10

Letselschade advocaat nodig in Zevenaar?

Smartengeld bij immateriële schade in Zevenaar

Wanneer u letselschade heeft opgelopen bij een ongeval kunt u zowel materiële als immateriële schade oplopen. De compensatie voor alle geleden immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Smartengeld is een vergoeding die wordt gegeven voor alle leed, verdriet, gederfde levensvreugde, trauma’s en blijvende littekens als gevolg van het ongeval. Omdat dit soort schade niet altijd direct zichtbaar is, is het lastig om hier een waarde aan te koppelen. Om toch tot een juiste vergoeding te komen zijn er richtlijnen opgesteld. U wilt immers voor alle schade, zowel zichtbaar áls onzichtbaar, gecompenseerd worden.

Hulp bij het claimen van smartengeld

Heeft u door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel opgelopen? Dan doet u er goed aan om een letselschade expert in te schakelen. In de regio Zevenaar staan wij altijd voor u klaar. Bent u bijvoorbeeld slachtoffer van een verkeers- of bedrijfsongeval? Of heeft u letsel opgelopen als gevolg van een medische fout of mishandeling? Wij weten raad met elke situatie en begeleiden u graag gedurende het gehele proces. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen in de regio Zevenaar of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 - 580 41 10.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Aerdt, Babberich, Beek, Didam, Duiven, Groessen, Herwen, Lobith, Loerbeek, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer.

Hoofdvestiging