085 - 580 41 10

Letselschade advocaat nodig in Zevenaar?

Schadevergoeding aanvragen in Zevenaar

Een schadevergoeding kan vele elementen bevatten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kosten voor genezing, herstel en revalidatie, maar ook allerlei uit het verlies van arbeidsvermogen voortkomende zaken en eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden. Verder is er nog het smartengeld – de vergoeding voor het lijden van pijn en gederfde levensvreugde. Mr. Janse is de specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade in Zevenaar. Wij helpen u graag bij het juridische proces.

Schadeclaim indienen

Schadeclaim bij arbeidsongeschiktheid
Mocht een ongeval er in resulteren dat u (gedeeltelijk of helemaal) arbeidsongeschikt wordt, dan is er met hulp van onze letselschade advocaat in Zevenaar compensatie te behalen. Het verhalen van schade is het werk van specialisten. Ga daarom alleen met echte experts in zee. Janse Advocaten staat overal in de regio Zevenaar bekend als de specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht.

Schadeclaim bij overlijden
Lijdt een ongeval onverhoopt tot overlijden, dan kunnen de nabestaanden de gederfde bijdragen in levensonderhoud (door het wegvallen van het inkomen) en de kosten van de begrafenis of crematie verhalen. De wetgever denkt erover om dan ook nog smartengeld toe te kennen. Dit is echter nog niet bij wet vastgelegd.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Aerdt, Babberich, Beek, Didam, Duiven, Groessen, Herwen, Lobith, Loerbeek, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer.

Hoofdvestiging