085 - 580 41 10

Letselschade advocaat nodig in Zevenaar?

Letselschade door medische fout in Zevenaar

Wanneer u in het ziekenhuis behandeld moet worden, gaat u er vanuit dat u altijd goed geholpen wordt. Helaas worden ook in het ziekenhuis wel eens fouten gemaakt. U kunt hierdoor slachtoffer worden van een medische fout. Een medische fout is een fout die ontstaat door een verkeerde diagnose, onjuiste medicatie of een fout die is gemaakt tijdens een operatie. Hierdoor kunt u als slachtoffer een grotere kans hebben op infecties of nare bijwerkingen. Indien de arts of het ziekenhuis aansprakelijk is voor de gemaakte fout, kunt u een schadevergoeding eisen. Hierbij is het goed om te weten dat een complicatie naar aanleiding van een operatie niet wordt gezien als een medische fout.

Kosteloze hulp na een medische fout in Zevenaar

Bent u slachtoffer van een medische fout in de regio Zevenaar? Schakel dan zo snel mogelijk een ervaren letselschadespecialist in die u kan helpen en kan bijstaan bij het juridische proces. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat zij veel geld kwijt zullen zijn voor het inschakelen van een advocaat. Dit is echter een groot misverstand. Als slachtoffer van een ongeval of medische fout is rechtshulp voor u namelijk kosteloos. Dit is vastgelegd in de Nederlandse wet. De aansprakelijke partij moet, naast de reguliere schadevergoeding voor alle geleden schade, ook de juridische kosten vergoeden. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen in de regio Zevenaar of wilt u meer weten over een schade claimen na een medische fout? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085 - 580 41 10.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Aerdt, Babberich, Beek, Didam, Duiven, Groessen, Herwen, Lobith, Loerbeek, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer.

Hoofdvestiging