085 - 580 41 10

Letselschade advocaat nodig in Zevenaar?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Zevenaar?

Het claimen en vaststellen van een juiste schadevergoeding is niet altijd even makkelijk. Want wie is er eigenlijk verantwoordelijk? Stel dat u onder werktijd gewond bent geraakt door een machine waar u mee moet werken; is dat dan uw eigen schuld, de schuld van de werkgever of ligt de aansprakelijkheid bij de fabrikant van de machine? Gelukkig hoeft u niet zelf het hoofd te breken over deze vragen, want uw letselschadespecialist uit de regio Zevenaar is gespecialiseerd in het verhalen van schade bij een bedrijfsongeval. Door de jarenlange ervaring van de advocaten van Janse Advocaten weten zij raad met elke zaak.

Juridische hulp bij bedrijfsongeval

Heeft u in Zevenaar of in de nabije omgeving van Zevenaar een bedrijfsongeval gehad? Een bedrijfsongeval gebeurt meestal onder werktijd in een werkomgeving die is gecreëerd door de werkgever. Deze is dan ook verantwoordelijk voor de veiligheid van deze omgeving. Het is belangrijk om na een ongeval op het werk direct een huisarts op te zoeken of om naar het ziekenhuis te gaan; de medische klachten kunnen dan worden vastgesteld zodat de verzekeraar hier achteraf niet moeilijk over kan gaan doen. U krijgt namelijk vaak zelf de schuld van het bedrijfsongeval, omdat de verzekeraar van de werkgever onder het uitkeren van een schadevergoeding probeert uit te komen. Laat u daarom bijstaan door een letselschade advocaat in Zevenaar die weet wat ze doet.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Aerdt, Babberich, Beek, Didam, Duiven, Groessen, Herwen, Lobith, Loerbeek, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer.

Hoofdvestiging