085 - 580 41 10

Letselschade advocaat nodig in Zevenaar?

Bedrijfsongeval meegemaakt in Zevenaar?

Overal gebeuren ongelukken, ook op uw werk. Als er tijdens werktijd een ongeval plaatsvindt, dan spreken we van een bedrijfsongeval of een arbeidsongeval. Ernstige bedrijfsongevallen vinden vaak plaats in de bouw, maar ongelukken op kantoor kunnen even grote gevolgen hebben. Heeft u letselschade opgelopen tijdens uw werk? Het is verstandig zo snel mogelijk actie te ondernemen om de gemaakte kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. De advocaten van Janse Advocaten adviseren u graag over de juridische procedures en de mogelijkheden voor u als slachtoffer.

Procederen in letselschadezaken

Veel mensen schrikken ervoor terug om een advocaat in de arm te nemen, omdat ze opzien tegen de hoge kosten. Dit is ongegrond. Ten eerste maken we bij aanvang van de zaak duidelijke afspraken over wat de toekomstige kosten zullen zijn. Zo heeft u van meet af aan duidelijkheid over het financiële plaatje. Daarnaast kan het samenwerken met een professioneel en vakkundig advocaat juist veel geld opleveren, bijvoorbeeld in het geval van letselschade. Wanneer u een reële compensatie wilt verhalen als benadeelde, bent u dus uiteindelijk in financieel opzicht beter af. Ook de kosten van een arts of medisch adviseur of van andere deskundigen worden vooraf overlegd. Zo bent u verzekerd van een optimaal advies, volledig, betrouwbaar en onafhankelijk.

Een letselschadezaak is niet altijd een proces. Wanneer de schade aangetoond kan worden en de diegene goed verzekerd is, hoeft er geen probleem te staan. Soms wordt er in letselschadezaken echter geprocedeerd. Dan gelden er andere regels – ook wat de kosten betreft. Deze regels worden uiteraard uitgebreid met u besproken, zodat u van alle mogelijkheden op de hoogte bent.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Zedendelicten
• Productfouten
• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongelukken
• Medische missers
• Geweldsmisdrijven

Werkgebied

Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Aerdt, Babberich, Beek, Didam, Duiven, Groessen, Herwen, Lobith, Loerbeek, Loo, Pannerden, Spijk en Tolkamer.

Hoofdvestiging